• gallery home banner alt
  • Voorraadbeheer
  • Voorraadbeheer
  • gallery tempereren 1 copy
  • Plaatvriezen
  • gallery leidingen 1 copy
  • Plaatvriezen
  • gallery rollenbaan 1 copy
  • gallery inpak 1 copy

Welkom bij vrieshuis roemaat


Vrieshuis Roemaat is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het invriezen, plaatvriezen, bewaren, tempereren, en verpakken van voedselproducten. Op het gebied van vlees hebben wij ons sinds vele jaren bewezen als betrouwbare partner, waarbij productkwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel staan. Dit wordt onderschreven door het BRC, Chain of Custody, Bio Certificaat, en het Beter Leven Keurmerk. We beschikken tevens over diverse exportregistraties met NL 505 EG als sterk nummer in de internationale markt.

  • Invriezen
  • Verpakken
  • Speciale verpakkingen
  • Plaatvriezen
  • Voorraadbeheer
  • Tempereren

Diensten

  • Invriezen
  • Verpakken
  • Plaatvriezen
  • Voorraadbeheer
  • Tempereren

 

Voor het invriezen van vers verpakte producten maken wij gebruik van 4 invriestunnels met een capaciteit tot 160 ton per 24 uur. Zeer lage temperaturen in combinatie met hoge windsnelheden zorgen voor volledige bevriezing van uw product in korte tijd. Verpakkingen kunnen eventueel van spacers worden voorzien.

 

Read More

 

Verpakken is een specialisme van Vrieshuis Roemaat. We beschikken over een moderne inpakfaciliteit waar diverse manieren van verpakken mogelijk zijn, zoals: Machinale foliekrimpverpakkingen, handmatige verpakking voor speciale bestemmingen, 5-10 kg verpakkingen en kratverpakkingen. Heeft u aanvullende wensen? Neemt u dan contact met ons op. In overleg kunnen wij ook andere verpakkingsdiensten aanbieden en kunnen wij ons aanbod afstemmen op uw wensen.

Verpakken

 

 

Read More



Plaatvriezen is een efficiënte vorm van invriezen waarbij de eigenschappen van uw producten optimaal bewaard blijven. Vrieshuis Roemaat heeft ruim 40 jaar ervaring met het plaatvriezen van vlees. Sinds eind 2014 beschikken we over een volledig nieuwe plaatvriesafdeling waar per dag 60 ton vlees kan worden diepgevroren. In minder dan 3 uur tijd wordt het vlees bevroren naar -18° C in de vorm van perfect stapelbare blokken. Dit resulteert in compacte pallets die zeer geschikt zijn voor verdere bewerking.

Read More

 

Voorraden worden door ons bijgehouden met behulp van volledig geautomatiseerde in- en uitslagregisters. Dagelijks worden de in- en uitslagen verwerkt. Wekelijks wordt een overzicht van de in- en uitslagen en voorraad opgesteld als ook een facturering met een overzichtslijst en bewerkingscodes per product, voor een overzichtelijke en eenvoudige controleerbaarheid. Ons bedrijfsbureau verzorgt desgewenst voor de afhandeling van douaneformaliteiten en de certificering van producten naar diverse bestemmingen.

Read More

 

Vrieshuis Roemaat maakt gebruik van zeer betrouwbare, zelf ontwikkelde systemen voor voor het optimaal ontdooien en tempereren van rundvlees en varkensvlees. We beschikken over ontdooi- en tempereercellen met een capaciteit van 100 ton per 24 uur onder diverse temperatuurbereiken.

Read More