Plaatvriezen is een efficiënte vorm van invriezen waarbij de eigenschappen van uw producten optimaal bewaard blijven. Vrieshuis Roemaat heeft ruim 40 jaar ervaring met het plaatvriezen van vlees. Sinds eind 2014 beschikken we over een volledig nieuwe plaatvriesafdeling waar per dag 60 ton vlees kan worden diepgevroren. In minder dan 3 uur tijd wordt het vlees bevroren naar -18° C in de vorm van perfect stapelbare blokken. Dit resulteert in compacte pallets die zeer geschikt zijn voor verdere bewerking.

FP RokTabs

Openstaande vacatures Logistiek medewerker met heftuckervaring, fulltime (40 uur p/w) Administratief medewerker bedrijfsbureau (32-40 uur p/w) Allround medewerker technische dienst Ben je enthousiast geworden na het lezen van één van de vacatures? Mail je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via 0544-371858 en vraag naar Bram Roemaat.  
Das Vrieshuis Roemaat wurde im Jahre 1958 errichtet. Die einzelnen Tiefkühlzellen, die sich auf einer Gesamtoberfläche von 150 m2 befanden, wurden an lokale Unternehmer vermietet.